Melding maken richting gemeente

Een probleem melden via MeldR is snel en gemakkelijk. MeldR heeft een kaart waarop u de meldplek aantikt. U kunt direct meldingen doorgeven, maar ook achteraf. MeldR kiest een categorie die het beste past bij de melding en het onderwerp. Ook is er de mogelijkheid om een beschrijving en foto’s mee te sturen. Als u wilt, houdt MeldR u op de hoogte van de afhandeling van de melding. Liever anoniem melden? Dat kan ook.

U vindt MeldR in de App Store en in Google Play

Artikel details

Artikel ID:
Categorie:
Beoordeling :